teisipäev, 12. veebruar 2008

Allkirjad Udus

Täna käis Leila ühikas. Hirmuäratav oli, ta lihtsalt ilmus sinna lambist. Aga ta andis mulle julla, mille vastu postkontor andis mulle üleni kinni teibitud paki, mille sees oli väga suure hoolega mullikile sisse topitud telefon. Nüüd on mul jälle telefon. Vaata kui äge.

Õhtul, kui Mialee avastas, et AlterDokk on tõepoolest kolmeteistkümnendal ja homsel kolmeteistkümnendal, mitte tänasel, printisime politseiriik.ee-st välja mõned allkirjade kogumise blanketid ja käisime linna peal inimesi ahistamas. Suht hirmuäratav oli. Aga need, kellega me rääkima läksime, olid kõik sõbralikud ning enamik andsid oma allkirja selle vastu. Väga palju meil neid veel ei ole, ent aega on veel. Kapo oli küll tekitanud linna peale paksu udu, et me seal ära eksiksime ja et neil meid lihtsam jälitada oleks, ent me pidasime vastu.

Täna on küll olemas juba Teder, kes on kah selle asja vastu, ent allkirju on ikkagi targem koguda enne seaduse vastuvõtmist, kui pärast seda, kui keegi on lolli peaga otsustanud selle poolt hääletada.

Leila uksekaart ei funtsioneerinud ja ta tahtis, et mina selle suhtes midagi ette võtaks ja veel et ma tema raamatud raamatukokku ära viiksin. ?. Ta peaks olema veel võimeline linna peal ringi liikuma ja on hetkel Tartus ning seda, et ma ta raamatud ära viiks, ütles ta kella kuue paiku ühikasse tulles, kui minul ja Mialeel olid juba plaanid tehtud. Ma ei ole kellegi sülekoer.

Hetkel olen Urus, siin on näitering ja Galatea ja K2rts. Mialee läks mõneks ajaks ära, et Goblinilt Uru võti saada ning ühikas käia.

Rollid tuleb valmis teha, aga õnneks neid ainult mõni üksik, mis vajavad lõpetamist.

Paari päeva eest oli Universaal Universiumis allahindlus, ma arvan, et ta kestab siiani, aga igatahes täiendasin ma meie viirukivarusid. Viirukid on head. Leilale need ei meeldinud.

Näitering teeb jälle mingit oma pornot. Deem, mulle meenus, et ma pean kodulehega tegelema edasi. Oeh, see oleks juba valmis, kui ma teaksin, kuidas seda tehakse :P

Mängin natuke HOMMi ja olen pärast seda produktiivne.

Kommentaare ei ole: