teisipäev, 28. aprill 2009

Kevad. Päevad.

Eile oli siis tudengipäevade avatseremoonia ja pärast seda öölaulupidu. Viimane oli väga vahva. Kuigi eeslauljad võiksid sõnu paremini teada ja Kaunimaid laule tahtsime me ikkagi laulda. Ja repertuaar võinuks ehk pisut parem olla. Samas tankiga Pihli ei tulnud, nii et see oli hea.

Mingi osa inimestest ei paista mõistvat, et kui keegi avalikus kohas joonistab, siis ei pruugi ta seda teha selleks, et pälvida mingite suvaliste inimeste tähelepanu. Tropid.

Teen inglise keelt. Enam-vähem. Harjumaal põleb mets. Väga hull ei tundu asi olevat, aga ilmselt on tõenäosus, et Päästerühma abi millalgi küsitakse, kuiva ja sooja kevade saabumisega kõvasti suurenenud.

Magamisega on probleeme, esmaspäeval panin hommikuks äratuse (või helistas keegi? Ma ei mäleta muud, et mingi hetk tegi telefon häält), aga ärkasin ikkagi natuke pärast kahte ja olin siis ka väsinud. Esmaspäeviti algab kool õnneks kella kahest, nii et hullu ei olnud. Kahjuks on ainsaks praeguseks läbi saanud loenguks see, mis oli alati sobival kellaajal.

Purskkaev töötab^^

Mialee tuleb homme tagasi. Ma ei tea, millal ma viimati nii kaua üksinda elasin:P

Kommentaare ei ole: