reede, 11. august 2006

Tarbatu:)

Tulin siis paari päeva eest häälega Tartusse. Kolm autot, kaks esimest ajasid juttu. Oleks magada tahtnud, sain Meelega linna, st vara-vara hommikul pidin tõusma.

Tartusse jõudnud viisin asjad ühikasse ja käisin Curuniriga lõunat söömas. Mõtlesime midagi geniaalset välja. See pole praegu oluline. Hiljem läksime koos Gobliniga urgu Riski mängima. Mingi viie paiku hommikul läksime magama. Siis... ee... magasime... ja... ee... siis me mängisime vist DnDd. Ja õhtul jälle Riski minu pool. Kui ma just ühte päeva vahele ei jäta. Siis hommikul ärkasime vara üles minu juures Gobliniga. Tegime midagi. Läksime Curu juurde. Jah. Ja mängisime natuke DnDd jälle ja siis läksime Krooksu ja mängisime seal edasi ja raiskasime raha ja värki. Ee... jah. Siis oli ka midagi. Vist. Ee... Millalgi läksime Goblini juurde. Tema korterimingitädi jõudis ka kohale. Goblin sai vähemalt võtme, aga me pidime kuhugi mujale õlut jooma minema. Me saime Efka endaga kaasa, aga me pidime Annelinnast mänguväljaku üles otsima.

See oli väga lihtne. Leidsime viie minutiga umbes kümme mänguväljakut.

Helistasime Efkale ja jõudsime lõpuks õigesse kohta peale poes käimist. Istusime mänguväljakul ja kiikusime ja värki ja veerand tundi enne poe kinnipanekut läksime ostsime kapsast. Siis me istusime edasi ja värki. Mm... Millalgi tulid politseionud ja sõitsid oma autoga ja Goblin läks jalutama just see hetk. Kokkusattumus muidugi. Politseionud tulid minu ja Efka juurde ja küsisid, mida me teeme. Me sõime kapsast.

Me ütlesime neile, et me sööme kapsast.

Nad läksid ära.

Goblin tuli tagasi.

Istusime edasi.

Millalgi ilmusid välja mingid tüübid, kes olid vahpeal ka mänguväljakul olnud ja millalgi ära kadunud ja neil ei olnud korgitseri, nii et meil oli veinipudeli avamisega raskusi olnud, aga me saime hakkama ja kui politseionud tulid, siis ma peitsin pudeli oma seeliku alla ära. Vat.

Ja me ajasime nende tüüpidega juttu ja Efka sai larbile ühe tegelase juurde. Ta nimi on Mati. Ta viib mind ja Goblinit autoga larbile. Weee:B.

Siis tulid millalgi jälle politseionud ja Goblin läks jälle jalutama juhuslikult samal ajal. Politseionud ajasid meiega juttu ja mingi kuri tädi karjud rõdu pealt midagi sellist, et "Seal mäe otsas, võtke need tüübid kinni!". Ta oli hästi kuri tädi.

Politesionud olid sõbralikud ja ütlesid, et me peaks tegelt ära minema, sest me häirime ilmselt inimesi, kes seal lähedal majas elavad. Me ajasime natuke juttu ja olime nõus ära minema. Sõime kõik kapsast samal ajal. Kapsas on hea=P.

Kui me ära hakkasime minema võtsin ma nende teist tüüpide Spraidipudeli ja toppisin selle Goblini kotti koos Ginipudeliga, mis täiesti juhuslikult mu seeliku all oli. Efka helistas enne minekut veel korraks, täiesti juhuslikult veinipudelit pingi alla lükates samal ajal ja siis me läksime minema ja politseionud panid meie nimed kirja enne seda, aga nad ütlesid, et sellest ei tule midagi, et nad lihtsalt panevad need kirja...

Siis me läksime minema ja otsisime pärast Goblinit taga, kes oli tegelenud väikeste sprindiharjutustega. Politseionusid ei tulnud enam tagasi ja me ajasime veel mõnda aega juttu ja laulsime natuke ja värki ja siis me läksime Efka juurde magama ja siis me magasime Efka juures ja siis ta ajas meid üles ja me sõime natuke ja läksime tema juurest ära ja andsime Mati kätte ühe kahtlase konservipurgiturvise, et ta selle larbile viiks ja tulime Goblini juurde ja ma näppisin telekat ja tema istus arvutis ja siis ta läks dushi alla ja siis ma hakkasin blogi kirjutama.

Vat nii. Kõik hetkeks.

Kuulates Rammsteini

1 kommentaar:

Ott ütles ...

Kus on meie väike DAni?