pühapäev, 2. märts 2008

Koduje

Jägalast tagasi.
Minu teine mäng gemmata on läbi. Esimene oli see, mida me tegime Gobliniga ja kus oli kolm inimest.
Minul oli lõbus ja on kuulda, et hulgal mängijatest ka. Maailm sai päästetud, kuidas muidu. Süüa oli ja teed ja kohvi oli ja koduveini oli ja ilmselt emme poolt saadetud pakk veini ka, mis on siiani avamata, aga mis tuleks millalgi ära lõpetada, vihje-vihje.
Goblin on võibolla surnud, ma ei ole päris kindel. Me mõistsime iseenesest eile, et tal on päevad ja sellepärast ta iga kuu oksendabki. Kuna ta tegeles haige olemisega ja veel hulk inimesi ei saanud tulla, siis oli mängult üks leer täiesti puudu, aga noh, ka ilma selleta sai hakkama. Hannes veritses eepiliselt kivi otsas surnuks ja Mort lahvatas pärast traditsioonilist riitust leekidesse ja kõik olid õnnelikud, välja arvatud võibolla Mort, kes oli väga põlenud ja väga surnud. Hulga rohkem surnud kui Hannes ja Terry, kelle tegelased uuesti ellu ärkasid tänu mõõgale, millega ohverdus läbi viidi.
Hommikul pärast Tallinlaste ja Mialee (kes suundus Tallinna) lahkumist, tegelesime Meele auto porist väljalükkamisega ja kobisime Mati auto peale, kes mind Vahurit, Morti ja Taliesinit Tartusse ära tõi. Olime vastupidiselt kõikidele ootustele pisut nilbed ja kuulasime Vahuri muusikat. Hmm, jah.
Konservid.
Lumi sadas maha ööga.
Aga nüüd on siin Tartu jälle.
Hmm, jaa.
Tartu.

Kommentaare ei ole: